"Traficul rutier pe toate sectoarele drum din judeţ are loc în condiţii de iarnă. Sectoarele de drumuri naţionale au carosabilul curat şi parţial umed. S-a acţionat pe sectoarele de drumuri naţionale cu 9 utilaje şi s-au împrăştiat 6,5 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judeţene carosabilul este curat, dar umed în zona de munte, respectiv curat şi parţial uscat în rest. Pe sectoarele de drumuri judeţene s-a intervenit cu 4 utilaje şi s-au răspândit 25 tone de material antiderapant. Vizibilitatea în trafic este bună. (...) Se semnalează ceaţă în zonele joase, iar vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste", a spus Dan Bucă.

De asemenea, stratul de zăpadă măsura până la 58 cm la Cavnic, 50 cm la Firiza, 48 cm în Pasul Gutâi, 41 cm la Băiuţ, 38 cm la staţia meteo Iezer, 28 cm în Baia Borşa, 20 cm în Poiana Borşa şi la Târgu Lăpuş, 6 cm la Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag.

Hidrologii Sistemului de Gospodărire a Apelor Maramureş au semnalat gheaţă la malurile râurilor Vişeu, Vaser, Ruscova, Mara şi Cavnic, iar pe râurile Iza, Mara, Suciu şi Lăpuş curg sloiuri de gheaţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet