"Pe toate drumurile din judeţ traficul rutier decurge în condiţii de iarnă. Sectoarele de drumuri naţionale au carosabilul curat şi umed. S-a acţionat pe sectoarele de drumuri naţionale cu 5 utilaje şi s-au împrăştiat 13 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri judeţene au carosabilul curat şi parţial uscat. Pe sectoarele de drumuri judeţene s-a intervenit cu 10 utilaje şi s-au răspândit 44 tone de material antiderapant. Vizibilitatea în trafic este bună. (...) În zonele joase din judeţ se semnalează ceaţă. Vântul suflă slab, la moderat şi cu unele intensificări în zonele de munte", a spus Dan Bucă.

De asemenea, stratul de zăpadă măsura până la 57 cm la Cavnic, 49 cm la Firiza, 46 cm în Pasul Gutâi, 40 cm la Băiuş, 28 cm în Baia Borşa, 20 cm în Poiana Borşa, 38 cm la staţia meteo Iezer, 20 cm la Târgu Lăpuş şi 5 cm la Ocna Şugatag.

Hidrologii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureş au semnalat prezenţa gheţii la malurile râurilor Tisa, Vişeu, Vaser, Ruscova, Iza şi Cavnic şi sloiuri de gheaţă care curg pe râurile Suciu şi Lăpuş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și