La data de 04 mai a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării. Un bărbat domiciliat în localitatea Vicea a declarat că, în timp ce se afla împreună cu soţia sa în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Baia Mare, o persoană necunoscută i-a pulverizat cu un spray lacrimogen. Fapta s-a comis în momentul în care victimele negociau unor bărbaţi necunoscuţi vânzarea unor medicamente rămase de la o persoană care a decedat. După ce i-au sprayat, cele trei persoane au plecat cu medicamentele fără a le achita.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani, şi o tânără de 18 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Neamţ, bănuiţi de comiterea faptei. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și