În noaptea de 18/19 ianuarie a.c., la ora 02.15, un hunedorean din comuna Călan a sesizat poliţia prin Apelul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că trei persoane din acelaşi judeţ au plecat în jurul orei 23.00, cu un autoturism dinspre Groşii Ţibleşului înspre Botiza şi nu mai pot fi contactaţi telefonic.
Imediat au fost constituite echipe de poliţişti care au demarat activităţile de căutare ale persoanelor reclamate dispărute.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii au identificat cele trei persoane la o distanţă de aproximativ şapte kilometri de Groşii Ţibleşului, pe DJ 171 A. Ei au constatat că autoturismul cu care se deplasa un tânăr de 29 de ani însoţit de două minore în vârstă de 12 ani şi 17 ani era blocat pe un drum public acoperit cu gheaţă.

Poliţiştii au ajutat la scoaterea autoturismului din groapa de gheaţă formată pe carosabil şi le-au recomandat ocupanţilor acestuia să se deplaseze pe o altă rută, accesibilă pentru a ajunge la destinaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și