Bătrânica s-a apărat cum a putut și a reușit să îl determine pe individ să renunțe la oribila faptă. Numai că bărbatul a tâlhărit-o, sustrăgându-i banii pe care-i avea.

Imediat poliția a fost sesizată iar tânărul a fost identificat și reținut. Este vorba despre un bărbat din Țicău. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Ieri, 27 iulie a.c., la ora 14.03, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani a pătruns în locuinţa unei femei de 73 de ani din Iadăra, pe uşa neasigurată, ameninţând-o cu acte de violenţă, după care i-a sustras din poşetă 500 de lei.

În urma cercetărilor şi măsurilor întreprinse de poliţiştii din Şomcuta Mare şi Serviciul de Investigaţii Criminale Maramureş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, respectiv un bărbat de 41 de ani din Ulmeni.

În cauză, a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Satu Mare, urmând să fie prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și