Din primele informații, se pare că un autoturism a fost lovit de tren la trecerea la nivel peste calea ferată din localitatea Fersig.

O persoană a fost proiectată în afara autoturismului și a fost inițial în stare de inconștientă. Echipaje ale SAJ, SMURD, IPJ au intervenit la fața locului.

Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul tânărului. Acesta a avut 20 de ani, se numește Dănuț I. și era singur în mașină. Accidentul s-a petrecut ca urmare a neasigurării suficiente la trecerea la nivel cu calea ferată, dar și pe fondul ceții intense de la acea oră.

Victima groaznicului accident de la Fersig se numește Dănuț Ionuț. Era de loc din Fersig, avea 20 de ani și avea toată viața înainte.

Tânărul era student în Baia Mare (anterior elev al Colegiului Economic Nicolae Titulescu) și muncea la stațiunea Șuior. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Acestea sunt cutremurătoare.

“Cata durere poate sa fie atunci cand pleaca dintre noi un tanar cu tot viitorul in fata….. Nu te vom uita niciodata, suflet bun! Condoleante familiei!”, a scris Adela.

“Dormi in pace suflet drag! Dănuț …Dumnezeu sa te odihnească în pace ! Prea tanar …prea repede ai plecat! Te vom iubi mereu !”, a scris și Codruța.

“De ce a trebuit să moară acest suflet nevinovat?Ale cui păcate le plătește? Nu vom afla niciodată; sau poate vom afla candva! Dumnezeu să re odihnească suflet drag si nobil.”, a scris și Ioan.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și