Conducătorul acestuia nu a oprit, continuându-și deplasarea spre localitatea Satu Nou de Sus, motiv pentru care echipajul de poliție a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase.

În timpul deplasării conducătorul autoturismului urmărit a acroșat cu oglinda dreaptă un bărbat de 58 de ani care circula în calitate de pieton, pe acostamentul din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului, după care şi-a continuat deplasarea. La circa 2 km de locul accidentului rutier, conducătorul auto a oprit autoturismul, l-a asigurat şi a fugit.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare, unde a rămas internat în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 20 de ani, din Baia Sprie, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet