Deşi omul le atrage atenţia clienţilor dar şi angajatelor în repetate rânduri să poarte masca sau dacă o poartă, să o pună corect, este ignorat de aceştia.

Amendat pentru că a indignat persoanele care nu purtau mască

Autor filmare: "M-au amendat pentru ca angajatele consideră că am făcut scandal şi angajatele nu poartă mască de obicei, doar de formă şi în general sub nas sau deloc. Mulţi clienţi o poartă pe bărbie sau deloc. Patronul magazinului a fost în octombrie internat cu Covid-19 în spital. Poliţia a crezut angajatele şi pe patron şi a venit de martor chiar domnul care nu avea mască deloc"

Până la urmă, polițiștii au fost trimişi la fața locului, însă oamenii care nu purtau masca corect sau nu purtau deloc nu mai erau acolo.

S-au autosesizat pe baza imaginilor și informează că îi vor amenda pe cei care au încălcat regulile.

ACTUALIZARE

În urma apariției a unor imagini privind mai multe persoane care nu respectă măsurile impuse de lege într-un magazin de pe raza localității Băiuț, în seara zilei de 10 decembrie, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a șapte persoane după cum urmează:

Cinci persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, o persoană a fost sancționată contraventional conform Legii 61/1991, iar cea de-a șaptea persoană a fost sancționată conform ambelor legi.

ACTUALIZARE - Maramureşean amendat pentru ”indignare”, după ce a filmat într-un magazin cum nu se poartă masca şi nu se respectă distanţarea

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și