Ieri, 31 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, la ora 19.00, poliţiştii au depistat pe DN1C, între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung, un autoturism condus cu viteză excesivă. Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un băimărean în vârstă de 31 de ani, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu viteza de 216 km/h.

Băimăreanul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar ca măsură complementară poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii maramureşeni reamintesc că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice!

Citește și

loading...