Ieri, 10 ianuarie, la ora 11.30, polițiștii rutieri care acționau pentru supravegherea traficului rutier pe D.N.1C, pe raza localității Lăpușel, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un băimărean în vârstă de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului era fals. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsuri legale.

Conform Codului Penal, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Polițiștii rutieri vor continua activitățile în trafic pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se abat de la respectarea normelor în vigoare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru fluidizarea circulației în condiții meteo nefavorabile și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet