S-a întâmplat în localitatea bistrițeană Agrieșel, aflată la limită cu județul Maramureș. Din ce se pare bărbatul ar fi executat niște lucrări la utilaj. Jurnaliștii de la bistriteanul.ro scriu că elicopterul SMURD a sosit în sprijin.

„Polițiștii cercetează împrejurările în care un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Maramureș a decedat. Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, în jurul orei 10:30, un bărbat care manevra un buldozer a pierdut controlul acestuia, cel mai probabil din cauza terenului alunecos, ar fi încercat să sară, dar a fost prins sub utilaj. În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat.

A fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 64 de ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru- Rareș, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ BN, pentru bistriteanul.ro.

Citește și

loading...