Ieri dimineaţă, o băimăreancă de 57 de ani a sesizat poliţia cu privire la comiterea unei înşelăciuni. Victima a declarat că, în timp ce se afla în incinta unei case de schimb valutar de pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, a fost abordată de un bărbat de aproximativ 60 de ani, care s-a oferit să-i schimbe suma de 200 euro la un curs avantajos. Bărbatul a numărat banii promişi, respectiv 890 de lei, i-a pus în poşeta femeii şi a plecat. La scurt timp, băimăreanca a constatat că a primit doar 200 de lei şi a sesizat poliţia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi continuă cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii reamintesc că efectuarea unor tranzacţii stradale implică anumite riscuri precum acelea de a primi o sumă mai mică decât cea promisă sau de a primi bani falşi şi pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de înşelăciune, vă recomandă să efectuaţi schimburi valutare doar la societăţile autorizate!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și