Ieri după-masă, poliţiştii din Ulmeni care acţionau pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, au oprit pentru control un tânăr care se deplasa cu un moped pe raza localităţii Chelinţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că mopedul condus este neînmatriculat iar tânărul, de 20 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 184A, pe raza localităţii Dumbrăviţa, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un localnic.

În urma testării cu aparatul etilotes, s-a constatat că şoferul avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și