Anul trecut județul nostru a ocupat locul I , cu cel mai mare număr de voluntari prezenți 23.000, din care 5.000 doar din Baia Mare.

O nouă provocare este lansată de coordonatorul județean Pop Silvia, prin invitația adresată celor care respectă natura și militează pentru un mediu curat:

„Vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul Let`s Do It, Romania! Ziua de curățenie generală ce va fi pe 21 septembrie 2019! Până în prezent au răspuns pozitiv în proporție de 80 % dintre unitățile școlare ale municipiului Baia Mare și 25 de primării , campania de înscriere, însă, nu s-a încheiat. Joi, vom avea centralizat numărul de participanți și zonele de ecologizare, la nivel județean.

În Baia Mare punctul de întâlnire este P-ţa Revoluţiei (Platoul Bucureşti), ora 9,00. Zonele propuse pentru ecologizare sunt Baraj-Firiza (Borcut, Valea Romana, Căprioara, Coada Lacului) şi local ,în cartiere.

În judeţ , fiecare Primărie care a confirmat participarea va organiza acţiunea de ecologizare în localitatea ce o reprezintă.

Pentru înscrieri și detalii , adresa de corespondență este maramures @letsdoitromania.ro sau popsilviaflorina@yahoo.com”.

Articol semnat de Pop Silvia, coordonator județean, președinte Garda Ecologică Baia Mare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și