Concertul din din New York a fost programat chiar înainte de trecerea în noul an, însă cei aproape două milioane de petrecăreți prezenți în Times Square — și multe alte milioane care au urmărit transmisiunea la televizor și pe internet — au asistat la un recital Mariah Carey cu totul neașteptat, în care vocea ei celebră a lipsit aproape în totalitate.

Diva americană nu a reușit să își amintească versurile celebrului său hit "Emotions", în lipsa monitoarelor care nu au funcționat. În timpul piesei, artista înconjurată de dansatori s-a arătat jenată de situație și a solicitat echipei tehnice să remedieze problema, însă acest lucru nu s-a întâmplat, așa că vedeta a rugat publicul să cânte în locul ei.

"*** se întâmplă", a scris Mariah Carey în mesajul publicat duminică pe contul de Twitter, alături de un emoticon prin care și-a exprimat dezamăgirea. "Un An Nou fericit, cu sănătate, tuturor!", a adăugat vedeta care nu a uitat să menționeze, în glumă, că ciocnește un pahar pentru a fi "și mai mult" în centrul atenției în 2017.

Prestația ei a fost luată în derâdere pe scară largă pe rețelele de socializare, unii utilizatori scriind chiar că anul 2016 a făcut o ultimă victimă: cariera lui Mariah Carey.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet