Abuzuri, lipsa de respect, pasageri care arunca cu pizza in stewardese, marturii ale orgiilor sexuale, scrie bzi.ro. Toate acestea au fost capitole din viata lui Mandy Smith, de 40 de ani, din Teesside, Hartlepool, care a si explicat povestile din cartea sa, mai tarziu.

"O stewardesa de pe zborul meu a fost prinsa in timp ce ii facea sex oral unui membru al unei formatii celebre, dar a fost penalizata pe loc, pentru ca lucrurile acestea sunt tratate serios".

"Odata, un barbat a aruncat cu felii de pizza in mine, pentru ca a spus ca nu era suficient de gustoasa pentru fiul meu".

De asemenea, printre marturiile sale se numara si amintirea unei zile in care mama unei vedete americane i-a aruncat in fata, unei colege, o jacheta din blana, provocandu-i o rana, sau cand unui pasager i s-a desfacut cusatura de la o operatie.

Desigur, meseria aceasta mai are si momente placute, spune ea, spre exemplu atunci cand intalneste celebritati cu care poate si discuta.

Insa, per total, spune ea, este un job invaluit de multe pareri, mistere si neadevaruri: "Cine crede ca stewardesele sunt sexy trebuie sa stie ca ce au ele pe sub uniforma nu sunt jartiere si dresuri sexy, ci ciorapi speciali pentru a evita varicele!".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și