Imediat in zona au fost trimisi anchetatori de la Serviciul Roman de Informatii, luptatori antitero, politisti de la IPJ Maramures. si ITPF Sighetu Marmatiei. Marturiile familiei vizate de amenintarea, cel mai probabil a mafiei rusesti si ucrainene a tigarilor de contrabanda, sunt cutremuratoare.

#A explodat sub privirile copiilor

“Am auzit o bubuitura puternica iar baiatul m-a sunat de aici din bucatarie si a zis iesi mami afara. M-am speriat sa ies afara sa vad. N-am forta nici sa fac ceva. Si copiii s-au speriat. Am patru copii. Nu imi dau seama cine ar putea sa ne vrea raul. Chioar o zis baiatul cel mare ca el o auzit ceva ca a auzit ceva afara si a vrut sa iasa. Si cand a explodat baiatul era langa usa. Toate geamurile s-au facut tandari iar peretii s-au degradat” a povestit socata Maria, proprietara imobilului.

#Al saptele caz de intimidare in zona prin folosirea de metode de acte teroriste

“A saptea oara a fost asa ceva aici. Poate au si ura ca marfa (se refera la tigarile de contrabanda aduse din Ucraina, n.r.) mai pica. Si rusii vor sa recupereze banii! Dar de unde daca marfa a picat! Au ei banuieli. Asta e de la granada iar priviti aici. Aici am gasit-o ieri. Aici se parasc unii pe altii. Eu as vrea sa fiu sigura pe treaba asta. E greu sa traiam aici. Nu mie frica de ei, ci de Dumnezeu” a povestit femeia.

#I s-a sugerat ca baiatul de 18 ani ar fi dator mafiei rusesti

“Am patru copii: o fata de 22 ani, un baiat de 18 ani si doi copii minori de 10 ani si 6 ani. Ieri a venit un domn si mi-a spus ca a auzit ca ar fi datori copiii mei, dar as vrea eu sa vorbesc cu ala care a zis asta. Daca el stie asta, eu cu tot dragul as vrea sa discutam. Si eu pot sa vorbesc orice. Asta de 18 ani ziceau ca ar avea datorii. Cum poate avea ca nu e mafiot sa umble cu asa ceva”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet