Maşina lovită, vineri, de tren în judeţul Cluj era condusă de băiatul de 15 ani al femeii despre care s-a spus iniţial că ar fi condus vehiculul fără să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată.


Conform IPJ Cluj, băiatul vinovat de producerea accidentului este în spital în stare gravă. Mama lor a fost resuscitată de paramedici la locul accidentului, după ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, însă viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Teribilul accident a avut loc între localitățile clujene Bucea și Negreni, vineri, în a doua zi de Crăciun. Autoturismul a fost lovit în plin de un tren care circula pe ruta Cluj-Napoca - Oradea.

Atât femeia în vârstă de 35 de ani, cât şi fiica sa de 12 ani au fost resuscitate zeci de minute de medicii SMURD care au intervenit la locul accidentului, dar doar fetiţa a putut fi readusă la viaţă.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost intubat şi este în comă. Potrivit Citynews.ro, diagnosticul la internare a fost de traumatism cranio cerebral acut sever, plagă contuză temporo-parietală dreaptă, contuzie toracică, traumatism abdomino-pelvian, escoriații multiple ale hemicorpului drept și hipotermie moderata.

"La internare, consultul chirurgical și examinările imagistice nu au evidențiat fracturi sau leziuni ale organelor interne toraco-abdominale. Pacientul a fost trimis la spitalul Clinic Județean pentru efectuarea CT cranian în urgență", a precizat dr. Călin Lazăr.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și