Poliţiştii au fost sesizaţi aproape de miezul nopţii că un bărbat a fost tâlhărit pe strada Electrolizei din municipiul Baia Mare. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul, de 36 de ani, a consumat băuturi alcoolice la un local public de pe strada Electrolizei în intervalul orar 18.00 – 23.00, şi la scurt timp după ce a părăsit localul a fost deposedat prin violenţă de o borsetă în care avea 50 de lei.

Borseta a fost găsită abandonată pe strada Horea din municipiu, iar în urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au identificat doi băimăreni de 33 respectiv 35 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.


În cazul în care sunteţi martorul sau victima unor fapte antisociale, apelaţi în cel mai scurt timp numărul de urgenţă 112 şi reţineţi cât mai multe detalii sau semnalmente ale persoanelor implicate. Cu cât poliţiştii sunt sesizaţi mai repede, cu atât cresc şansele ca autorii infracţiunilor să fie identificaţi şi traşi la răspundere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet