Se suspendă activitatea cu publicul a Comisiei Județene de Protecție a Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, precum și a Serviciilor de Evaluare Complexă implicate în activitatea celor două comisii.

Dosarele persoanelor programate pentru reevaluare, a căror valabilitate a certificatelor de încadrare în grad de handicap expiră, vor fi examinate pe baza documentelor solicitate și transmise, prelungindu-se valabilitatea acestora cu 3 - 6 luni, dacă se apreciază că ulterior prezenţa acestora în fața comisiei este necesară.

În această perioadă, activitatea de relații cu publicul a DGASPC Maramureș și audiențele pentru cetățeni se vor desfășura on-line sau prin telefon/fax și corespondență poștală.

Astfel, în sprijinul persoanelor care au nevoie de informații, solicitările se pot transmite la adresa de e-mail office@dgaspcmm.ro, la telefon 0262-228.999, fax 0262-228.322 (Protecția Copilului) și telefon/fax 0262-217.009 (Protecția Persoanei Adulte cu Dizabilități), dar și prin intermediul secțiunii dedicate datelor de Contact de pe pagina de internet www.dgaspcmm.ro.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și