Pentru limitarea unei epidemii cu potenţial mare de extindere MMB anunță, de asemenea, că a suspendat vizitele grupurilor de elevi/turişti precum și evenimentele şi toate activităţile educative şi culturale pentru perioada 9-31 martie 2020.

Expozițiile de bază rămân deschise cu respectarea tuturor recomandărilor comitetului de criză în privința regulilor referitoare la spațiile publice.
Regulile sunt valabile pentru toate unitățile MMB deschise în acest moment: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul de Artă Populară Nicolae Minovici, Observatorul Astronomic Vasile Urseanu, Muzeul Theodor Aman, Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei, Muzeul George Severeanu, Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck, Muzeul Victor Babeș și Biblioteca Muzeului Municipiului București. În funcţie de evoluţia situaţiei, perioada menţionată se poate extinde.

Muzeul Municipiului București mulțumește publicului pentru înțelegere și îl asigură că toate manifestările culturale vor fi reprogramate peste tot unde acest lucru este posibil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și