Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa au acţionat la finalul săptămânii trecute pentru combaterea faptelor de încălcare a legislaţiei silvice pe raza oraşului Borşa şi a comunei Moisei.

În urma acţiunii întreprinse, poliţiştii au constatat două infracţiuni, au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 10 000 şi au confiscat 37,11 mc material lemnos de esenţă răşinoasă. Lemnul a fost transportat ilegal de un borşean de 27 de ani respectiv un tânăr de 29 de ani, din Moisei, care nu au putut prezenta avizele de însoţire sau alte documente adiacente necesare.

De asemenea, alţi trei bărbaţi din localităţile Borşa, Sălsig şi Vişeu de Sus au fost sancţionaţi contravenţional la Legea 171/2010 pentru că au transportat ilegal aproape 12 mc de material lemnos.
Poliţişti au confiscat întreaga cantitate de material lemnos şi vor continua acţiunile pentru combaterea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet