Conform sursei citate, regizorul Lana Wachowski s-a întâlnit în ultima săptămână cu mai mulţi actori pentru a alege unul care să interpreteze un rol ale cărui detalii sunt ţinute în secret. Abdul-Mateen ar fi fost alesul pentru a se alătura lui Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss, care îşi vor relua rolurile din primele trei părţi ale francizei.

Studiourile Warner Bros au anunţat în luna august că se lucrează deja la proiectul unui al patrulea film "Matrix2". Filmul va intra în faza de producţie la începutul anului viitor.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre intriga noului film, însă au apărut speculaţii că Abdul-Mateen ar putea interpreta rolul lui Morpheus, la tinereţe.

Cele trei filme ale seriei, "The Matrix", "The Matrix Reloaded" şi "The Matrix Revolutions", au avut împreună încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari. Toate trei au fost realizate de fraţii Wachowski.

Pe lângă rolul lui Manta din "Aquaman", Abdul-Mateen a interpretat şi rolul tatălui personajului jucat de Lupita Nyongo în filmul lui Jordan Peele "Us".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și