Într-un interviu acordat pentru ABC News, Melania Trump nu a mai putut să evite întrebările despre infidelitatea lui Donald Trump. Prima doamnă a SUA a ales însă să dea răspunsuri evazive și a afirmat că „nu se gândește la aceste lucruri”.

„Sunt mamă și sunt prima doamnă, așa că am lucruri mai importante de făcut și la care să mă gândesc. Nu este ceva (n.r. infidelitatea) pe care să mă concentrez”, a răspuns Melania Trump, întrebată dacă relația cu soțul ei s-a răcit din cauza acestor controverse.

Rudy Giuliani, fost primar al orașului New York și actualul avocat al lui Donald Trump, a susținut, în luna iunie, că Melania Trump nu crede acuzațiile care i se aduc soțului ei: „Ea își crede soțul și știe că sunt lucruri neadevărate care se spun”.

Însă în interviul de la ABC News, Melania Trump a declarat că nu a purtat niciodată o discuție cu Rudy Giuliani pe această temă. „Nu am vorbit cu domnul Giuliani. Nu știu de ce a spus aceste lucruri. Va trebui să-l întrebați pe el”.

Melania Trump a mai declarat că poveștile umilitoare care au apărut în presă în ultimele luni „nu sunt întotdeauna plăcute” pentru ea. „Dar știu ce este corect, ce este greșit, ce este adevărat și ce este fals. Eu și Donald suntem bine. Sunt bărfe. Lucrurile care apar în presă nu sunt întotdeauna corecte”, a adăugat ea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și