Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni, însă acesta neagă faptele.

Românca lucra pentru familia lui Antonio Orsero, de 54 de ani, întreprinzător, reprezentant al unei familii cunoscută pentru afacerile de import-export de fructe, potrivit gazetaromaneasca.ro.

Aceasta l-a denunțat pe italian pentru viol și susține că bărbatul a intrat peste ea în casă și a agresat-o.

Românca spune că Orsero ar fi intrat în casă, profitând de ușa pe care a lăsat-o deschisă pentru a se usca podeaua proaspăt spălată, ar fi pipăit-o pe sâni și apoi s-ar fi dezbrăcat începând să se autosatisfacă în fața ei.

Italianul nu se afla la prima abatere de acest fel, însă abia acum femeia a avut curaj să povestească totul.

Carabinierii din Pietra Ligure (Savona) l-au reținut pe Antonio Orsero pentru viol și l-au plasat în arest la domiciliu.

Acesta neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse și susține că a avut o relație cu menajera româncă.

„Am avut o relație care a durat un an și jumătate. Ea îmi cerea bani din când în când. Îmi spunea că vrea să meargă la fiica ei care muncește în Anglia. Uneori mergeam pe la ea. Așa a fost și în acea zi”, le-a povestit Orsero anchetatorilor.

Antonio Orsero este un întreprinzător foarte cunoscut nu numai în Savona, ci și în restul Italiei. Moștenitor al unui „imperiu al fructelor”, a fost administrator delegat al grupului cu același nume până când criza întreprinderii a devenit publică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet