Ne aflăm înaintea Sfintelor Sărbători Pascale, când creștinii ortodocși se pregătesc să întâmpine Sfintele Paști. Mai mult ca oricând trebuie să dovedim ca suntem responsabili, respectând cu rigoare măsurile legislative impuse de către organele abilitate, măsuri care sunt menite în a ne proteja pe noi și cei dragi noua, dat fiind situația răspândirii noului tip de coronavirus.

Protejându-ne pe noi și respectând ordonanțele militare, îi respectăm pe toți cei care se află la datorie pentru fiecare dintre noi.

Conducerea Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei aduce sincere mulțumiri tuturor cadrelor medicale, sanitare și personalului auxiliar care în aceste zile va fi la muncă, la fel ca în orice altă zi, le mulțumim tuturor cadrelor medicale că nu au abandonat ”frontul”, le mulțumim celor aflați pe echipajele de prim-ajutor că sunt mereu la datorie pentru ca pacienții care le cer ajutorul să aibă o șansă în plus la viață.

Le mulțumim bolnavilor și aparținătorilor că au înțeles că nu se pot face vizite în spital în starea de urgență și le mulțumim pacienților pe care îi tratăm în ambulator că respectă măsurile impuse și apelează, în primul rând, la medicii de familie, o altă categorie extrem de importantă a cărei efort este atât de rar menționat.

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Lumina sfânta se află in sufletul fiecăruia dintre noi.
Paște luminat tuturor!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet