Mesaje de Revelion 2021. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou


- În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?

-Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

-Sper ca anul care vine să-ţi aducă numai zile albe şi frumoase ca zăpada de pe brazi. La Mulţi Ani!

- Îți doresc ca în anul 2018 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoană pe care o iubeşti!

Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!

- Cățeluș cu părul creţ, să ai jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madonna că vecina. O lopată pentru bani, la anul şi La Mulţi Ani!

- La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

- Anul Nou să îţi aducă sănătate şi puţină muncă, să fi bună şi iubită şi o viaţă fericită şi mulţi bani, dacă o să ai şi la alţi o să dai.

- Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!


Mesaje de Revelion 2021. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou


- Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

- Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate!

- Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!

- Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!

- Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

- Descoperă, învaţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

- Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra liniştei creată de dânsul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!

- Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

- De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.Mesaje de Revelion 2021. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou
- Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an şi să iei cu ţine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!

- Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

- Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altă dată!

- Învață să te bucuri de sărbătorile de iarnă, nu lasa să treacă nevăzute pe lângă tine. La mulţi ani!

- Pașii tăi să străbată în ritm de dans trecerea de la 2020 la 2021

Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani.

- Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!

- În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!

- Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulţi ani!

- Vine un uragan de fericire, dragoste şi linişte cu urarea că Anul Nou să-ţi aducă toate aceste lucruri.

- Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

- Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună!Mesaje de Revelion 2021. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou
- Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie! La mulţi ani fericiţi!

- În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini şi mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie şi iubire! La mulţi ani!

- Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și