Sfânta Maria Mică este una dintre cele mai importante sărbători pentru români, fiind marcată cu cruce roşie în calendar.

Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, sărbătorită în data de 8 septembrie, marchează hotarul dintre vară şi toamnă, în tradiţia populară.

Sărbătoarea dedicată Fecioarei Maria este, totodată, o ocazie de a le arăta celor dragi că ne gândim la ei, trimițându-le un mesaj care să-i bucure.

Iată cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pe care le poți trimite tuturor celor care poartă acest nume sfânt.

Mesaje de Sfânta Maria Mică 2023

"Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

"La mulți ani! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

"Este o zi în care sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani, Maria!”

"Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu raze de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

"În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

"De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Sfânta Maria să te călăuzească în tot ce faci. La mulți ani!"

"Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii fericit/ă, iubit/ă și bucuros/ă. La mulți ani!"

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

"La mulţi ani plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!"

"Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, Și un sincer: La mulţi ani!"

"Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani!"

”Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și