Cele mai frumoase mesaje și urări sunt cele cele simple care se trimit din suflet, însă, dacă vrei să-ți impresionezi soția, părinții sau chiar șeful, alege un mesaj din lista de mai jos.

Mesaje de Sf Nicolae pentru părinți
„Dragă mamă, îți doresc ca de ziua ta de nume, dorinţele să devină realitate, speranţele să devină împliniri şi orice cădere un pas înainte.”

„Dragă tată, fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Nicolae!”

„Dragă, mamă, fie ca Sfântul Nicolae să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine, cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„De Sf. Nicolae, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu sa te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!”

Mesaje de Sf Nicolae pentru soție/soț
„Iubita mea, azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabilă pentru asta eşti tu. La mulţi ani!”

„Dragul meu, astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!”

„Draga mea, mă bucur că ai apărut în viaţa mea și că am șansa să trăiesc o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

„Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de ”La mulți ani” de la cel ce te iubește!”

Mesaje de Sf Nicolae pentru prieteni
„Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântul Nicolae”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

„Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire!”

„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

Mesaje pentru șefă/șef
„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros ”La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

„O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani!”

„În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească și cei răi să te ocolească.”

„Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți ani!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și