Mesaje de Sfântul Vasile 2022. Nu uita ca, la ceas de sărbătoare, să le trimiţi celor dragi ţie care poartă numele acestui mare sfânt gândurile tale bune. În prima zi a anului, îşi serbează onomastica cei care poartă prenumele Vasile; Vasilică; Vasilica; Sile; Vasi; Sică.

Mesaje de Sfântul Vasile 2022 pentru prieteni

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

Mesaje de Sfântul Vasile 2022 pentru familie

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani, Vasile!

Astazi iti urez „La multi ani!”. Astazi iti spun „Multe impliniri!”. Si-ti multumesc ca esti alaturi de mine!

În prima zi a noului An, urez La mulţi ani uneia dintre celei mai importante persoane din viața mea: La mulţi ani, mama/tata/soră/frate!

Mesaje de Sfântul Vasile 2022 pentru colegi

Să știi ce cauți în viața, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile!

O zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!

Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor

Mesaje de Sfântul Vasile 2022 pentru iubit, iubită

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, iubitul meu drag

De onomastica ta, iti pot spune ca: 10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% te iubesc!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! La mulţi ani!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate. Te iubesc și La Mulți Ani!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet