A fost o lună fructuoasă, am bătut la pas întregul oraș. Am promis la începutul campaniei electorale că vom ajunge la ușa fiecărui sighetean și iată că am reușit!

Sihei, Valea Cireșului, Șugău, Lazu Șesului, Valea Cufundoasă, toate străzile prăfuite și cele oarecum asfaltate ale Sighetului, toate cartierele de blocuri, sunt zonele pe care noi, echipa Pro România, am reușit să le străbatem și să ajungem la fiecare sighetean.

Am întâlnit oameni minunați, oameni frumoși și veseli, dar și multă dezamăgire în sufletul acestora din cauza situației dezastruoase în care se află municipiul nostru. Am întâlnit foarte mulți sigheteni care nu mai au încredere că cineva va putea face ceva pentru Sighet.

Am prezentat tuturor sighetenilor CONTRACTUL CU SIGHETENII, un contract scris, cu obiective clare și termene de realizare precise. În timp ce alții vin cu promisiuni, noi ne asumăm obligații, pe care dacă nu le îndeplinim ne pierdem funcțiile deținute. Niciun alt partid sau candidat nu s-a prezentat în fața sighetenilor cu o garanție, prezentând doar promisiuni, unele credibile, altele de domeniul SF.

Sighetenii își vor alege duminică viitorul PRIMAR și viitorii consilieri locali. Vă îndemn să ieșiți la vot, să aveți încredere în mine și în echipa mea pentru Consiliul local și să ne acordați votul Dvs, având garanția oferită de CONTRACTUL CU SIGHETENII că vom face la ce ne-am obligat și asigurându-vă că nu vom dezamăgi.

Cu prietenie,

Nicolae Iuga

Un CONTRACT valorează mai mul decât o mie de promisiuni!


Material comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010

Citește și