Stimaţi borşeni,

Ne aflăm la finalul campaniei electorale. Regret că aţi fost nevoiţi să asistaţi la unele momente mai puţin plăcute, în această campanie. De luni încolo viaţa la Borşa îşi va relua cursul normal, va exista viaţă la Borşa şi după 5 iunie. Eu îmi doresc din suflet ca lucrurile să meargă într-o direcţie pozitivă pentru oraş.

Vreau să vă spun că nu există nici un fel de alianţă între mine şi alţi contracandidaţi, sunt doar ultime speculaţii aruncate pe final de campanie. Din respect pentru voi la dezbaterea finală de aseară am preferat să am o poziţie normală faţă de ceilalţi contacandidaţii ai mei, cărora le urez deopotrivă succes. Vă spun deschis că nu am bătut palma cu nimeni, în afară de voi, borşenii. Duminică seara se va vedea adevăratul sondaj de opinie, pe care îl veţi face dumneavoastră.

Voi trebuie să fiți conștienți de puterea și drepturile pe care le aveți!

Acesta este momentul vostru. Fiecare candidat şi-a prezentat propria ofertă electorală. Dumneavoastă sunteţi cei care-i veţi alege pe cei care vă vor conduce destinele pentru următorii 4 ani. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cereţi de la cei pe care-i veţi alege este RESPECTUL! Cred cu tărie că electoratul din Borșa este un electorat inteligent, care va ști să aleagă cu înțelepciune.

Vă rog să mergeţi la vot şi să votați cu mintea, cu sufletul și cu gândul la viitorul vostru și al copiilor voștri! Prezența dumneavoastră la vot CONTEAZĂ, aşadar acordați votului importanța cuvenită!

Eu vă mulţumesc pentru răbdare şi pentru susţinere, iar dacă echipa mea UNPR v-a convins, ne puteţi vota la POZIŢIA 3 pe toate cele 3 buletine de vot.

Nu uitaţi: împreună toţi suntem Borşa. Fiţi şi voi cu sufletul alături de Borşa!

Cu respect, Fonta Nuțu!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet