Tânăra a primit primul ajutor de la jandarmii montani care au solicitat şi un echipaj SMURD care a transportat-o la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare. Fractura cu care s-a ales fata necesită mai multe operaţii laborioase dar şi o recuperare de durată.

În aşteptarea acestora, Oana Păvăluţă a postat pe pagina proprie de pe o reţea de socializare un mesaj către cel care a accidentat-o dar care nu şi-a asumat consecinţele faptelor sale şi s-a făcut nevăzut.

“ A II-a zi de Crăciun, probabil te-ai gândit să schiezi puțin la Cavnic, probabil nu ai pornit cu intenția să mă spulberi cu viteza aceea de pe picioare însă am avut ghinion și îți eram pe traiectorie. Probabil acum te pregătești să sărbătorești revelionul cu cei dragi, eu din păcate nu. Știu că nu te interesează, fiindcă m-ai abandonat agonizând pe pârtie, ți-ai luat schiurile și ai fugit, îți spun însă cum sunt, după 2 camere de primire urgențe astăzi stau pe un pat de spital, aștept operația după care sper că plăcuța și șuruburile să îmi susțină osul fracturat. În ceea ce privește ligamentele și operatul lor pot doar să sper și să aștept încă o operație. Sper că te vei distra de sărbători, poate vei dansa, eu știu sigur că nu voi face asta, mă așteaptă luni de zile de recuperare până voi sta în picioare.
Nu credeam că ai să fugi „uitându-mă” pe partie, mă gândesc că dacă ai fost atât de mascul feroce să te dai în așa hal pe partie poate îți permiți niște testosteron să îți ceri scuze…
Share, vă rog, poate ajunge unde trebuie mesajul meu ”, a scris tânăra.

Mesajul postat a adunat zeci de mesaje de încurajare dar şi nenumărate distribuiri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet