El i-a văzut în trafic pe poliţişti şi le-a făcut semne disperate să oprească şi le-a spus repede ce problemă avea. Imediat, poliţiştii au lăsat tot ce făceau, au pornit sirenele şi i-au deschis calea tatălui, pentru a ajunge rapid la spital.

Tatăl copilului, mesaj emoţionat pentru poliţişti

"Fiul meu si-a revenit, dupa o noapte pe care am petrecut-o in spital, iar acum este in afara oricarui pericol, vesel, plin de viata si cu o experienta ce o sa si-o aduca aminte. Chiar este de consemnat gestul. Noi suntem cei care am beneficiat de amabilitatea acelui echipaj de politie. Împreună cu fiul meu, ne întoarceam de la bunici, iar pe drum, înainte cu 25 de minute de Cluj, pe fondul unei viroze urâte, a unei posibile alergii, fiul nostru în vârstă de doi ani, a început sa respire tot mai greu. Fiind tot mai apatic, am sunat la serviciu 112, iar cei de acolo mi-au spus ca este mult mai eficient sa încerc sa ajung eu la UPU, decât sa trimită ei o ambulanța în fața noastră. Cat de repede am putut, am încercat sa ma strecor prin trafic, dar era destul de greu - fiind aglomerat. În zona podului Nodul N, de la intrarea în Cluj, am văzut, în trafic un echipaj de politie, cu mașină Mercedes Vito. Fara sa stau pe gânduri, m-am gândit ca ei ma vor ajuta sa ajung cat mai repede la UPU. Echipajul, un domn și o doamna, tineri și foarte amabili, mi-au zis sa ii urmăresc și sa stau liniștit ca totul va fi în regula. Cu multa ușurință, am ajuns la UPU, unde domnul și doamna polițist, au coborât, i-au luat geaca și jucăria copilului meu. Au insistat sa ne ajute și foarte amabili m-au dus în fața la camera de primiri urgențe. Acolo, au cerut sa fim tratați de urgență, au stat pana a venit un cadru medical, care ne-a preluat, iar pe urma au dispărut fără sa mai apuc sa le mulțumesc. Pentru noi gestul lor a reprezentat mult, iar dacă ii voi mai vedea în trafic, mi-ar plăcea sa le mai fac semne, prietenoase de data aceasta și sa le dau o îmbrățișare în semn de recunoștință. Datorita lor, a umanității de care au dat dovadă si mai apoi a statului de polițiști, a unui personal medical de la UPU Pediatrie I, foarte amabil, plin de profesionalism, fiul meu se simte foarte bine și nu mai are niciun fel de simtom.

E o experiență pe care sigur nu o vom uita, mai ales după ce fiul meu, tot repeta : polizei tati, polizei auto", a scris tatăl micuţului.

Astfel, copilaşul pentru care echipajul de Poliţie de la IPJ Cluj s-a transformat în escortă până la spital a fost salvat de medici şi se află în afara oricărui pericol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet