Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult noros, unele ploi trecătoare şi vânt slab.

Baia Mare – 19 grade

Sighetu Marmaţiei – 19 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 17 grade

Ziua de duminică aduce vreme în general închisă şi uşor răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare, dar mai caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Local, unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Citește și