Maximele vor fi de la 1 la 5-7 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi intensificări de vânt.

Baia Mare – 7 grade

Sighetu Marmaţiei – 7 grade

Borşa – 3 grade

Târgu Lăpuş – 5 grade

Ziua de duminică aduce vreme închisă şi rece. Maximele vor fi de la 1 la 5-7 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 5 la 1-3 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Noaptea, minime de la 1 la 5-7 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și