Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 34 grade

Sighetu Marmaţiei – 34 grade

Borşa – 29 grade

Târgu Lăpuş – 33 grade

Ziua de duminică aduce vreme uşor schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 27-29 la 33 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi în creştere. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Pe arii extinse, se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi slabe. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și