Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi în unele zone. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt slab.

Baia Mare – 29 grade

Sighetu Marmaţiei – 29 grade

Borşa – 25 grade

Târgu Lăpuş – 27 grade

Ziua de duminică aduce vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer mai mult noros, ploi torenţiale şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va prezenta intensificări în toate zonele. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 17-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet