Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade

Sighetu Marmaţiei – 9 grade

Borşa – 5 grade

Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de duminică aduce vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare şi apropiată de normalul termic. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer variabil şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și