Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 - minus 7 la minus 3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Baia Mare – 7 grade

Sighetu Marmaţiei – 7 grade

Borşa – 3 grade

Târgu Lăpuş – 5 grade

Ziua de duminică aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 1 la 5-7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi mai caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 - minus 1 la 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 5-7 grade, cer noros, ploi şi intensificări de vânt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet