Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe în unele zone. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi lapoviţe, însoţite de vânt.

Baia Mare – 9 grade
Sighetu Marmaţiei – 9 grade
Borşa – 5 grade
Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de duminică aduce vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi sau lapoviţe însemnate cantitativ. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult noros, unele ploi, lapoviţe şi chiar ninsori, însoţite de vânt.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra lapoviţe şi ninsori la munte. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de minus 5 – minus 1 grad la 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și