Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 29 grade

Sighetu Marmaţiei – 29 grade

Borşa – 22 grade

Târgu Lăpuş – 27 grade

Ziua de duminică aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitate mică de ploaie. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 25-29 la 31 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitate mică de ploaie. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 27-29 la 33 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, o furtună. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 9-13 la 15 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab. Baia Mare – 29 grade Sighetu Marmaţiei – 29 grade Borşa – 22 grade Târgu Lăpuş – 27 grade Ziua de duminică aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitate mică de ploaie. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab. Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 25-29 la 31 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitate mică de ploaie. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab. Ziua de marţi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 27-29 la 33 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, o furtună. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet