Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi, lapoviţe sau ninsori slabe, dar însoţite de vânt. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 la minus 1 - 1 grad, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade

Sighetu Marmaţiei – 9 grade

Borşa – 5 grade

Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de vineri aduce vreme în general frumoasă, dar răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 la minus 1 - 1 grad, cer mai mult noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 1 la 5-7 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 la minus 1 - 1 grad, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și