Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer variabil, unele ploi trecătoare şi vânt slab.

Baia Mare – 22 grade

Sighetu Marmaţiei – 22 grade

Borşa – 17 grade

Târgu Lăpuş – 19 grade

Ziua de vineri aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Doar local, unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare, dar relativ caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. În unele zone, ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer noros, unele ploi şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer noros, ploi şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și