Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi slabe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade
Sighetu Marmaţiei – 13 grade
Borşa – 9 grade
Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de vineri aduce vreme în general închisă şi relativ răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi, pe alocuri torenţiale. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult noros, unele ploi, însoţite de vânt.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 5 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi lapoviţe, însoţite de vânt.

Ziua de duminică vine cu vreme în general închisă şi rece. Maximele vor fi de la 5 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi torenţiale. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer mai mult noros, unele ploi, lapoviţe şi ninsori, însoţite de vânt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și