Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 25 grade

Sighetu Marmaţiei – 25 grade

Borşa – 19 grade

Târgu Lăpuş – 23 grade

Ziua de vineri aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer variabil, unele ploi trecătoare şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general închisă şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer noros, ploi şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general închisă şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi slabe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer variabil şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet