Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Local, unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 17 grade

Sighetu Marmaţiei – 17 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de vineri aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și