Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi intensificări de vânt.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de vineri aduce vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe şi ninsori. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi relativ răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă, dar relativ răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu unele intensificări locale. Noaptea, minime de la 1 la 5-7 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și