Cerul va fi mai de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Baia Mare – 17 grade

Sighetu Marmaţiei – 17 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 15 grade

Ziua de vineri aduce vreme închisă şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, unele ploi, lapoviţe, ninsori şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi mai răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă, dar răcoroasă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și