Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Local, unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 21 grade

Sighetu Marmaţiei – 21 grade

Borşa – 17 grade

Târgu Lăpuş – 19 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme în general frumoasă, dar uşor răcoroasă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi mai caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer mai mult senin şi vânt slab.

Citește și

loading...